0

Olje/girbox

spurt 2020-01-28 12:50:28 +0100

anonym bruker

Anonym

Har Ford B max disel mod. 1994 mod. Det er ikke opgitt oleskift på girbox på tross av at det bør byttes olje vær 30.000 km. På motor. Jeg lurer da på når det bør utføres? Har hatt kontakt med merkeverksted, men da fått div defuse svar. ( noen mener på 90.000 service , di anser da den som den som en stor hovedservice hvor hele bilen bør gjenomgåes. )(andre mener at den oljen ikke bør byttes da det vil føre til økt slitasje ? ) mens andre mener at den ikke har belastning, slik at bytte er nødvendig. Som det framkommer vil en bli forvirret, kunne jeg ha fått et svar på det, da helst via mesinger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-28 13:30:33 +0100

Snakk med et tredjepartverskted....de fleste har i dag et datasystem der de med letthett finner frem til servicedata for de respektive biltyper....også litt eldre biler. Om de mot formodning ikke finner et kilometernintervall for oljeskift, vil ebhver mekaniker kunne gi et kvalifisert råd basert på oljetype og girkassetype. Du skriver jo ikke om bilen din har automatkasse eller manuelt gir....i førstnevnte tilfelle er skifte av girolja svært viktig for et langt og lykkelig liv, med en manuell kasse kan du kjøre både en og to og tre evigheter gitt at det ikke er oljelekkasje.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger