0

Nullutslipp diesel

spurt 2020-01-24 23:34:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Har lest at Mercedes har greid å produsere en dieselbil med nullutslipp. Det er jo fantastisk, men hvorfor er det ikke mer oppmerksomhet omkring dette i stedet for kun El-bil? En diesel med nullutslipp er jo et mye bedre alternativ

Mvh Harald Sev

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-26 17:04:48 +0200

Hei igjen Harald, godt det står til liv! Tror ikke Broom-gutta tør å ta bladet fra munnen og si at diesel er best, derom må nok vi sanne diesel-entusiaster som har sett lyset, stå alene på barrikadene! Jeg er rimelig sikker på at det kommer til å være dieseldrevne kjøretøyer i drift lenge etter at elbilene har parkert på historiens skraphaug, det er jo så enkelt som at strømmen må komme et sted fra. Når store deler av verden fyrer kraftverka sine på køl og olje, sogar diesel, ja da gir det seg sjæl at diesel er fremtiden for mange i lang tid ennå. Ellers blir det jo litt som dette med pels og pelsdyrmotstanderne: en pels er pr definisjon et naturproduktokt, min pelsjakke kommer jeg til å ha livet ut. Fort gjort å glemme, men hver og en hav jentungene som demonsterer mot pels, har 359 plagg i skapet hjemme....og hiver nesten 24 kilo klær i året! Ergo gjør du og jeg gode valg for miljøets skyld når vi fortsetter å kjøre diesel iført pelsjakkene våre inn i livets solnedgang!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar