0

Brukermanual på Norsk

spurt 2020-01-24 13:39:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg kjøpte meg en VW Golf 1,2 TSI Automat 2012 modell i går, men det forefinnes bare brukerhåndbok på Tysk. Er det mulig å skaffe meg brukerhåndbok på norsk? Jeg er svært takknemlig for svar fra deg her! Ha en fin dag. Mvh Karl-Olav Aurbakken

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 20:30:39 +0200

Møller ordner dette....men prisen kan være stiv....spør om pris først! Alternativet er å sjekke i Sverige, skulle ikke ofrundre meg om vi snakker om halv pris eller bedre. Ellers er jo ikke tysk et spesielt vanskelig språk, om du ikke trenger hele boka oversatt fra perm til perm kan du spørre en god venn som kan tysk om å hjelpe deg med en enkel oversettelse av de avsnittene du har interesse av. Jeg vil tro at det du får mest bruk for, er plasseringen av reset-knappen for lufttrykksensorene :-) Muligens også innstillingen av speilene ved rygging om du har en highline, ellers er det ganske rett-frem, dette er såvidt jeg forstår en Golf 6.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar