0

Merke verksted.

spurt 2020-01-22 15:05:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har alltid hatt service hos BMWs merke verksted, for 2 år siden tok verkstedet og byttet bremse væske og nå skal det gjøres igjen. Men det er oppstått komplikasjoner, bremse niplene har knekt og nå mener verkstedet at jeg må kjøpe nye kaliper selv. Bilen er 2015 f10, M5. Er det noe jeg burde jeg burde betale for selv eller burde verkstedet ta det? Jeg har snakket med mekanikere som jobber der å synes det er rart at jeg blir bedt om å betale for nye kaliper, å dagelig leder/sjef sier at det er noe jeg som kunde må stå for selv. Hva mener du om dette? Jeg har selvsagt tatt vare på alt av kvitteringer som gjelder bilen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-28 00:06:37 +0100

Koster lite å spørre på en seriøs og hyggelig måte, jeg vet om greie verksteder som ville tatt dette på tabbekontoen, eventuelt splittet regninga her. Et argument må jo være at bilen er nærmest ny, du har neppe kjørt en bil som dette spesielt langt, ei heller kjørt den mye på salta vinterveier. The bottom line er dessverre likevel at det også finnes verksteder som mener dette er et "hendelig uhell", "vanlig slitasje" og hva nå bransjen måtte ha på lager av bortforklaringer. Jeg tenker likevel at du fremstår som en god kunde man gjerne vil ta vare på i disse tider der kundene formelig flykter fra norske merkeverksteder....som nevnt innledningsvis....spør....og gjør dem oppmerksom på at dette er da en BMW....da forventer man ikke at sånt som dette skal skje etter så kort tid!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar