0

Vinterhjul til Kodiaq 2020?

spurt 2020-01-17 12:22:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har fått tilbud fra Møller om vinterhjul til over 20k. Dette er for meg helt sinnsyk pris, da jeg kan bestille vinterhjul helt ned til 12k online.

Spørsmålet mitt er som følger. Hvilke dimensjoner på vinterdekk er anbefalt til denne bilen med 18" felger? Er det andre faktorer, enn at det passer jeg må tenke på?

Foreløpig er jeg blitt tilbudt vinterdekk med dimensjonene 225/55 18, til en ganske så hyggelig pris.

Håper på rask tilbakemelding og veiledning.

Mvh, Jean-René

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-17 15:18:53 +0200

Godkjente dekkdimensjoner finner du normalt sett i vognkortet, ellers skal en forhandler kunne hjelpe deg med dette. Det er ellers korrekt som du anfører, Møllers pris på vinterhjul kan få håret til å reise seg på de fleste. Du får lett komplete hjul til halve prisen om du undersøker hos forhandlere i ditt nærområde, eventuelt også benytter deg av rabattavtaler....det være seg NAF eller andre, bla har mange arbeidsgivere rabattavtaler. Det du likevel skal være klar over, er at ikke alle "billige" felger passer slik de skal...og du kan risikere å få hjulbolter som er for lange eller for korte. Om du handler på nett, kan dette gi mye videreverdigheter. Bruker du istedet en lokal dekkforhandler, fortrinnsvis en som har vært der en stund, er det som regel mye enklere å løse slike problemer. Og prisen...med omlegg og avbalansering av dekkene.....kan like gjerne falle billigere ut enn nettkjøp.

Med Kodiaq har du antagelig også valgt 4WD for å ha god fremkommelighet og sikkerhet på seriøst vinterføre. Nordiske vinterdekk er det beste alternativet om du prioriterer dette, med Continental som et godt allround-dekk og Nokian Hakkepellitta som det beste til krevende vinterforhold. Pigg eller piggfritt avhenger av hvor i landet du bor, har du f.ex mange dager med underkjølt regn ville jegi kke nølt med å kjøpe piggdekk. Til alle andre forhold er det bop-bop, for en erfaren bilist som vet å tilpasse farta etter forholdene, er piggfritt et helt greit alternativ. Gratulerer forøvrig med et fornuftig valg av bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar