0

Bytte av motor BMW X1 , inngår bytte av sylindre ?

spurt 2020-01-17 12:20:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei , vi har en 7 år gammel BMW X1 , som ble utsatt for feil ved service hos merkeverksted . Etter noen måneder , ble følgeskadene så store at forsikringsselskapet godkjente bytte av fabrikkny motor . Den ble satt inn i september 2019 . Det ble innkalt til 100.000 km. service hos merkeverkstedet i desember . Etter noen dager , begynte bilen å lugge , og i går gikk den i nødmodus og måtte inn til et annet BMW-verksted . Det ble der konstatert at det kun var byttet 1 sylinder ved motorbyttet , og at de tre andre var ødelagte og måtte skiftes .

Spørsmålet er om ikke bytte av alle 4 sylindre skulle vært gjort ved motorbytte , og i så fall er det vel reklamasjonsgrunn overfor verkstedet som utførte motorbyttet ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-18 17:23:42 +0200

Her synes det å foreligge en eller flere misforståelser. Du bør få med deg en bilkyndig venn og ha en samtale med verkstedet. For det første, når du har byttet motor og satt inn en fabrikkny motor, snakker vi om hele blokka...man bytter ikke en og en sylinder. Dernest er et som du forsåvidt antyder, en garanti på en såvidt stor jobb som et motorbytte. Det er ikke umulig at saken kan løses ved det BMW-verkstedet du er på nå, men du må uansett ha en samtale med dem, og eventuelt be om hjelp slik at de koordinerer garantisaken vs det andre verkstedet og BMW Norge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar