0

Ladbar hybrid 2020

spurt 2020-01-16 14:18:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg vurderer å bytte min Subaru XV Classic 2013 modell, 2,0l, 150 hk, til en ladbar hybrid. Jeg ønsker en suv i samme str som den jeg har, og mitt spårsmål er om det finnes et sted hvor det er oversikt over hvilke bilmerker som kommer med denne type bil i 2020?

Vet du noe om hva jeg kan forvente å få solgt min bil for, den er gått i underkant av 60000 km, alle servicer er fulgt på Birger N Haug, avtagbart hengerfeste, ikke dab+ radio, en eier.

Vennlig hilsen Britt Simonsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-17 16:30:14 +0100

Vanskelig å spå om hvilke bilmerker som faktisk kommer med ladbar hybrid fremover, og for deg synes det å være en kompakt SUV med firehjulstrekk som står på ønskelista. Toyota har kunngjort at RAV4 kommer som ladbar SUV, det er imidlertid en relativt stor bil utvendig. Jeg sier utvendig, fordi bilen egentlig ikke har veldig mye innvendig plass. Toyota Prius finnes jo også som ladbar hybrid, men jeg er noe usikker på om den også finnes med 4WD...vanlig "selvladende" Prius finnes imidlertid i en utgave med en form for 4WD. Ellers kommer Peugeot med flere ladbare hybrider, dog neppe firehjulstrekk. Skoda har lansert Octavia som ladbar hybrid...det er en passe stor bil med mange gode egenskaper....dog ikke 4WD. HER finner du forøvrig en omtale av ladbare hybrider som ventes å bli populære....dessverre er mange av dem store og tunge: https://www.side3.no/motor/bil/ladbar...

Endelig har du jo også nye Subaru XV som hybrid, dog ikke ladbar!

Mhp hva du kan forvente for bilen din, vil jeg tippe et sted mellom 160 og 200.000. Dette er et løst anslag, basert på de bilene som ligger på finn pr d.d.. En 2014 med kun 65' kjøre km ligger f.ex ute til 215.000. I ditt sted ville jeg innhentet en prisantydning ved innbytte hos en eller flere forhandlere, sett litt på finn og lagt meg på et sted mellom innbytteprisen og pris ut fra forhandler og prøvdå selge bilen privat...det gir deg mest uttelling....NB....vær nøye med kontrakten og få hjelp av din bankforbindelse til oppgjøret. Spander gjerne en tilstandsrapport hos NAF og legg ved kontrakten, det er en god sikkerhet for både deg og kjøper. Alternativet er innbytte, men vær ops på at din bil er såpass gammel at dette kan være lite gunstig for din del. Et tredje alternativ er å kjøre den bilen du har en stund til, den er ikke kjørt stort, og verditapet i årene fremover vil være vesentlig lavere enn det har vært de første årene. Verdt å vurdere, gitt at bilen ellers fyller de behovene du har. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-01-16 14:18:48 +0100

Sett: 31 ganger

Sist oppdatert: Jan 17