0

Motor Vurderer å kjøpe en golf 1,4 bensin 160HK R line. Den har km stand 102 000.. Det ble byttet motor på den, og den nye motor er kjørt 20tusen. er veldig redd for å kjøpe bil som har blitt byttet motor? Hr du noe tips? Takk

spurt 2020-01-14 21:05:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Vurderer å kjøpe en golf 1,4 bensin 160HK R line.

Den har km stand 102 000.. Det ble byttet motor på den, og den nye motor er kjørt 20tusen. er veldig redd for å kjøpe bil som har blitt byttet motor? Hr du noe tips? Takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-15 16:06:06 +0200

Du skriver ikke noe om hvor gammel bilen er....1.4 TSI fra 2005 til 2014 hadde kamkjede og en heller spennende strammer som nok kan være årsaken til at motoren er byttet her. I såfall har den nye motoren enten registerreim, eller den har en oppgradert og forbedret strammemekanisme. En ny motor har normalt sett også garanti. Sjekk dette med selger. De første tingene bør selger kunne svare på uten å trekke pusten, og motoren bør være skiftet av autoristert verksted. Det bør mao foreligge kvitteringer og en form for garanti. Om dette er oppfylt, får du en feiende flott bil med nesten ny motor. Hipp hurra, sjekk resten av bilen (historikk osv) og prøvekjør med et smil!

The bottom line her er at dersom motoren hadde vært "urørt" og bilen eldre enn 2014, med kamkjede....ville du med stor sannsynlighet fått en bil med en iboende svakhet som i verste fall kan medføre totalt motorhavari. Det er egentlig ikke noe stort problem å skifte en kamkjedestrammer og rette opp denne svakheten, men VW har i all sin visdom gjort det sånn at motoren må ut for å skifte kamkjedestrammeren....derved blir en relativt enkel jobb mye mer ressurskrevende.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar