0

Dårlig lys Transporter T6

spurt 2020-01-10 14:43:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en Transporter 2017 med meget svake nærlys. Det er målt 10,5 V på pæren. Møller bil sier at dette er riktig pga dette gir økt levetid og at bilen er typegodkjent slik.

Problemet er at jeg ønsker lengre levetid enn en pære. Det er så ille at det er trafikkfarlig. Dem sier at spenningen til pæren pulses.

Bilen er under garanti. Normalt kunne det her vært montert ett rele, men jeg er usikker på om en standard 12V rele hadde likt den pulsen som da må gis til A1 på relet.

Har du noen tips her? Møller bil har ikke noe interesse å bidra med en løsning.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Et NB: Siden du antagelig har Xenon eller BiXenon....få hjelp fra fagfolk for å realisere en løsning her...det er dyrt å gjøre feil...

Norulf gravatarbildeNorulf ( 2020-01-12 15:00:22 +0200 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-12 14:58:29 +0200

På Passat B5 var det samme greia...der fantes det et kit med et par releer, sikringsholdere og kabler slik at man kunne hente strøm rett fra batteriet.

Din bil synes å ha en litt mer komplisert kobling, i tillegg er det en vesentlig mer kompleks overvåking av spenningsnivåer osv.. I ditt sted ville jeg oppsøkt et bilelektrisk verksted og spurt om råd. Du er helt sikkert ikke den eneste som har dette problemet. Kommer du ikke i mål der, sjekk nettfora....eller ta en telefon til et merkeverksted i Sverige eller Tyskland. Det kan være så enkelt som å slå av leamikken som angivelig "pulser" spenningen....eventuelt endre pulsene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar