0

Min framtidige bil.

spurt 2020-01-10 12:25:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei:) Jeg er 35 år,å har ikke kommet til enighet med meg selv om jeg er jente eller dame;) Uansett,nå har min 2002 ford fiesta stoppet å den er ikke verdt reparasjonen.I den forbindelse er jeg på utkikk etter en "ny" bil.Jeg har uføretrygd,å langt fra rik ,så jeg er dermed på jakt etter en så billig som mulig bil(maks 50.000 kanskje) Drømmen er en trygg og forutsigbar bil,som er så billig som mulig på alle måter.Å den må gjerne være manuell,bensin og kaaanskje ha hengerfeste. Mye av kjøringen min består av småkjøring,med innslag av noen langturer her og der. Hvilke biler og årsmodeller anbefaler du? Å hva skal jeg se etter når jeg skal ut å kikke etter min framtidige bil?

Jeg skjønner at det kan by på utfordringer,å jeg vet at det ikke finnes noen garanti.Men hvilken

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-12 14:01:21 +0200

Tenk i retning av Skoda Fabia. Rimelige, greie og pålitelige biler, gode ikke altfor gamle eksemplarer finnes fra 20.000 og oppover. Legger du litt mer penger i det, kan du også få en grei Octavia, spesielt sedan-utgaven er gunstig priset i bruktmarkedet. Roomster er også et alternativ om du vil ha en praktisk bil med god plass for hund, eventuelt med soveplass bak. Diesel eller bensin er en smaksak, med de små bensinmotorene er det ingen turbo som kan gå i støkker, men du får noe høyere drivstoffutgifter. Med Skoda får du også rimelige deler og en bil som et hvilket som helst tredjepartsverksted kan utføre service på. Et NB: greie biler, men oljeskift/filterbytte og skifte av registerreim/strammehjul må utføres innenfor fastsatte serviceintervaller. At dette er utført, og at at det ikke er kritisk rust, er det viktigste du skal sjekke når du kjøper bilen.

Noen vil nok også anbefale Toyota Yaris, eventuelt en eldre Corolla, men vær ops på at du ofte betaler en titusenlapp eller to ekstra for ordet "Toyota".

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar