0

Mye dugg inni bilen

spurt 2020-01-09 07:09:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en helt ny Peugeot partner som er 1 mnd nå. Har stusset på en ting siden den var ny, og det er at det er utrolig mye dugg inni bilen. Er dette normalt eller noe man burde klage på ? i tillegg bruker den opp til 30 / 45 minutter på morgenen for og kunne varme seg opp slik at jeg får god nok sikt til og kjøre.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-12 15:25:19 +0200

Du sier ikke noe om været der du bor....her hvor jeg bor, er det godt med dugg i bilen på denne tiden av året. Min kur er en sånn derre greie med tørkesalt fra Biltema plassert bak i bilen. Er det mer enn "godt med dugg" i bilen, sånn at det lukter fuktig og fuktigheta slår mot deg når du går inn i bilen, ville jeg sjekket mattene i dørken...om de er fuktige er det et dårlig tegn. Det kan f.ex være kondensvann fra bilens ventilasjonsystem og en slange som er tredd feil...sånt har skjedd før. Det kan også være lekkasje et sted...f.ex i frontruta. Dette er verre å oppdage, men er det sånn at fuktgheta slår mot deg, kontakt forhandler og få dem til å opprette garantisak og kontrollere forholdet. Man har sine metoder for å undersøke slike ting. Det kan også være at det er et kjent forhold, så ikke nøl med å kontakte forhandler!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger