0

Er det farlig å kjøre med veldig lite kjølevæske?

spurt 2020-01-06 11:04:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har Opel Astra 2001 og har lekkasje i kjøglevannsystemet. Jeg har kjørt ganske lenge med den feilen og lurer på hvor farlig det er å kjøre med lite væske?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-06 16:31:08 +0200

Om du mener for lite væske totalt sett, er det meget dårlig karma. Det ødelegger varmehusholdet i motoren din, og det vil med sikkerhet oppstå skader grunnet overoppheting på sikt. Om du etterfyller med kun vann og snakker om for lite frostvæske ifht vann, vil du fremdeles ha et problem: du har nok væske totalt sett til å lede vekk varmen fra motoren, men frostvæska beskytter også mot korrosjon. Å kjøre med "nesten-bare-vann" vil på sikt gi deg korrosjonsproblemer. Avhengig av materialene som er brukt rundtomkring i motoren din, korrosjon kan oppstå raskere enn du setter pris på! Det vet alle som i et anfall av gjerrighet har kjørt med bare vann i systemet om sommeren....tar ikke mange dagene før vannet i kjølesystemet er rustbrunt! Har du en betydelig lekkasje bør du mao finne årsaken og reparere feilen snarest mulig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar