0

Rust i garasjen?

spurt 2019-12-26 22:15:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. To av mine «venner» mener at det med tanke på rust er bedre for bilen å ha oppstillingsplass utendørs enn å parkere innendørs i garasjeanlegg. Jeg er uenig. Hvem har rett?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-27 15:30:16 +0200

Kan dette være begrunnet av at dine amigos ikke har garasje....og du er blant de heldige som har:-)? Om vi tar utgangspunkt i en vanlig, "kald" garasje uten spesielt mye fuktighet er garasje det klart beste alternativet. Fuktighet er ikke et problem gitt normalt god ventilasjon. "Oppvarmet" garasje kan gi deg kondensproblematikk, men det forutsetter at bilen er vesentlig kalderere enn garasjen når du kjører inn. For alle praktiske hensyn, oppvarmet garasje hører til sjeldenhetene.

I de fleste tilfeller vil en våt bil være tørr når du tar den ut neste dag. Det sier jo sitt. En bil som står ute vil bli våt flere ganger i døgnet. Legg til at de fleste biler som er levert til Norge etter årtusenskiftet har elendig rustbeskyttelse...understellsbehandling, lakkbeskyttelse og en godt ventilert garasje er bokstavelig talt gull verdt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar