0

Bra bruktbil?

spurt 2019-12-20 11:06:14 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny Vi er ett par og blir etterhvert 3. Jeg er glad i fine biler og vil ikke ha hva som helst. Derfor vurderer å kjøpe en Audi A6 Allroad, Bmw 5-serie eller Mercedes E-klasse. Kravet er 4-hjulstrekk. Jeg ser på 2015-2017 modeller som gjerne skal ha en km stand på godt under 100 000km. Hva bør jeg tenke på ved kjøp av en av de 3 bilene jeg nevner? Audi og Bmw er mest aktuelt. Har km stand mye å si? Dyre å eie etter garantien har utløpt?

Med vennlig hilsen Øystein Olander

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-26 16:35:36 +0100

Det synes som om dere er i etableringsfasen. Gitt at dere ikke har spesielt høy inntekt, ville jeg prioritert bolig og andre utgifter før jeg la mye penger i en relativt dyr bil. For familielykkens skyld. Når det er sagt, faller både A6 og BMW 5-serie relativt kjapt i verdi. Det er kjøpers marked, finner du en dieselbil attpå til kan du få en grei bil til en god pris. Dog vil jeg bare nevne at flere f.d kolleger har gått fra BMW til Skoda Superb hhv Octactavia når de fikk famileøkning. Med et slikt alternativ får du både nyere bil og lavere driftsutgifter for samme kjøpesum.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger