0

Frostvæske

spurt 2019-12-20 08:11:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en ford focus 2004 modell og lurer på hva slags frostvæske som skal brukes? Er det lett å fylle dette selv? Blir veldig dyrt å dra til forhandler å ordne dette, så hadde håpet jeg kunne fikse det selv!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-28 19:41:34 +0200

Har du ikke bilens instruksjonsbok? Det pleier å stå der. Om du mangler boka, eller ikke finner ut av det, er det så enkelt som å ringe til et merkeverksted og spørre, alternativt importøren. Ha bilens vognkort foran deg når du ringer. Ellers tenker jeg jo at dette med å etterfylle frostvæske er en av de tingene der du definitivt skal vite hva du gjør. Å bruke feil frostvæske kan bli dyrt, og det er ikke bra å fylle for mye...eller endre opp med feil blandingsforhold. Du har rett i at en merkeforhandler har en lei tendens til å ta seg meget godt betalt, men et hvilket som helst autorisert verksted kan hjelpe deg med dette. Dog bør du som nevnt innledningsvis, ringt importøren og sjekket hvilken frostvæske som var rett til din motor. En helt annen ting er hvorvidt du bare mangler "litt", eller mye....er det mye som mangler, er det definitivt noe som bør føles opp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar