0

Hva er en god grense på kilometerstand på 4jhjulstrekk?

spurt 2019-12-18 06:22:19 +0100

anonym bruker

Anonym

God dag! Jeg er førstegangskjøper av bil og er ute etter en fin og brukbar 4hjulstrekker. Av alternativer ser jeg for meg Toyota RAV4, Honda CR-V eller Mitsubishi outlander. Diesel og ikke mer enn 75000kr. Min mor fraråder meg å se etter biler som har gått mer enn 200 000km. Merker at markedet ikke er kjempe stort med de kravene.

Spørsmålet mitt er egentlig om den kilometerstanden er en fin grense å holde meg innenfor eller om jeg kan utvide horisonten litt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-18 15:59:57 +0100

Det er sjelden kjørelengda tar livet av en bil. Noe forenklet sett, den lista du stiller opp er i det vesentligste nyere biler. Om de er kjørt langt, er det ofte av profesjonelle brukere som vet å ta vare på bilen sin. Der som ellers, kjørelengden bør reflekteres i prisen, og du bør ha med deg en bilkyndig og sjekke grundig før kjøp. Eventuelt spandere en tilstandsrapport fra f.ex NAF. Et budsjett på 75.000 er ikke allverden, men du kan få mye god bil for den summen. Si at du kan ha bilen to EU-kontroller uten vesentlige omkostninger, da har du hatt billig bil de åra :-)

Når det er sagt, de tre du nevner er gjennomgående pålitelige og greie å ha med å gjøre. Om en RAV med dieselmotor har rulla 2-300.000, er det egentlig et godt tegn :-) RAV4 har dog ikke spesielt god fremkommelighet, har du behov for å kjøre under f.ex krevende vinterforhold bør du gå for en av de andre . CR-V trekker nok det lengste strået mhp komfort, mens forrige generasjon Outlander har et relativt markant støynivå i kupeen. Ellers er det en bil som oppleves som både romslig og komfortabel, selv en stor og sterk mann sitter greit i en Outlander. Det du skal ha i bakhodet er at japansk og SUV kan innebære relativt stive delepriser, du bør altså heller betale litt mer for en bil som er i god stand enn å satse på en bil med "småfeil". Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar