0

Mistet nøkkel

spurt 2019-12-17 08:35:51 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har mistet den eneste nøkkelen til bilen. Finnes det ingen andre muligheter enn å omprogrammere hele låsesystemet. En jobb som forhandleren skal ha ca 20.000 for.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-20 16:36:11 +0200

Jeg ville sjekket om det finnes tredjepartsaktører som kan gjøre samme jobben....eventuelt sjekka over grensa til Sverige eller Danmark og lempa bilen på en bilhenger. Om Toyota har vesentlig mer komplisert låsesystem enn andre, eller om man bruker utstyr med 24 karat gull i kabelen, kan man bare spekulere i, men dette fremstår som hårreisende dyrt. Det er jo egentlig samme jobben som gjøres om du mister en nøkkel...også da vil forhandler normalt sett reprogammere både gammel og ny nøkkel....den eneste gangen jeg har hatt behov for å gjøre dette, kosta det et par tusenlapper. Rett nok er det noen år siden, og VW er ikke riktig like "langreist" som Toyota, men her ville jeg definitivt brukt den tiden det tar å sjekke om det finnes rimeligere alternativer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar