0

Tunning av bil

spurt 2019-12-17 00:13:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Har en Mercedes E200 cdi 2010 med 175000km Har lyst til og øke kreftene litt og har sett på en tunning som øker fra 136hk til 200hk er dette noe som er lurt og gjøre og er det skadelig. Den har fått nye bremser og alt av understell og forstilling skal være bra har også akkurat byttet registerkjede

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-17 14:25:36 +0200

Den mest utbredte varianten over temaet "tuning" innebærer at man øker turbotrykket og dieseltilførselen over hele eller deler av turtallsområdet. Dette øker belastningen over hele gullrekka, fra innsugingen og turboen til drivhjula. Økt belastning gir økt slitasje, enten du vil eller ikke. Du bruker opp marginer som ellers kunne sikret motor og drivlinje et langt og probemfritt liv. Rett nok er enkelte biler ned-tunet for å spare avgifter i Norge, og således dimensjonert for høyere ytelse, om dette gjelder for din Mercedes er det første du bør sjekke opp. Når det nå ikke lenger er HK-avgift, kan du i slike tilfeller teoretisk også få godkjent en slik endring og føre det inn i vognkortet. Sjekk i et Mercedes-forum, eventuelt hos din forhandler / importør. The bottom line er likevel at vi bor i et land der 60-skiltene florerer. Om du ikke har spesielle behov, det være seg mye kjøring på motorveier i land med heftig tempo i trafikken, eller trekker svær sjampingvogn, kan det være fornuftig å tenke seg nøye om før man "tuner" bilen. Det kan fort koste mer enn det smaker, spesielt med en såvidt heftig økning som den har i tankene her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar