0

Chevrolet Tahoe 1999

spurt 2019-12-15 13:20:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har noen spørsmål an gående Chevrolet Tahoe LT 1999 modell forbruk og hva som er svakheter? dyr å ha på service ? Sett en på finn.no som bare har gått 152.000 km. Den ser fin ut gjerne gå inn å ta en titt på den. den er Grønn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-16 11:39:34 +0200

Hei morsomme biler det der. Denne så i tillegg fin og velholdt ut på bildene. Men ha i bakhodet at det er en 20 år gammel bruktbil. Husk også at biler i virkeligheten som regel ikke er fult så fine som på bilder.

Fører jeg startet i Broom jobbet jeg hos Bergheim, som drev med slike biler. Jeg har derfor ganske god kjennskap til disse. Forstillingen er en svakhet. Kuler, ledd, hjelpesnekke etc. er vanlige feil. Det samme er hjullagre foran og bremser både foran og bak.

Dårlige / svake lys her de alltid hatt. Det er en grunn til at de fleste har ekstralamper. Rust på bremserør og ramme, særlig i bakkant bør også sjekkes opp.

Det var også en del tull med modulen til dieselpumpa, samt med matepumpa fra tanken. Ulyd fra bakaksel forekommer og det samme gjør girkassehavari. Det er med andre ord en bil man MÅ sjekke nøye opp før kjøp. De er relativt kostbare å reparere om man ikke skrur selv. Men som sagt tøffe biler med grom motorlyd, rå framkommelighet og god komfort.

Er bilen hel, pen og i god stand så er dette fortsatt en kul bil i manges øyne. Dessuten begynner det å bli langt mellom de fine eksemplarene. Når det gjelder forbruk, så er disse ganske grådige. Ikke regn med under 1,5 liter på mila.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar