0

Hymer Starline 690

spurt 2019-12-11 09:12:30 +0100

Hei. Har en Hymer Starline bobil,2013 modell, og har av mange blitt fortalt at jeg skal bare forholde meg til de opplysninger som vises på displayet med tanke på hva som trengs til bilens beste. Dette er greitt med tanke på for eksempel service og opplysninger om hvordan oljekvaliteten er etter noen mils kjøring, men trodde dette også ville gjelde olje mengden som automatisk ville informere meg hvis nivået kom under et visst nivå. Har nå oppdaget at denne informasjonen fikk jeg på en annen måte enn forventet ved å gå inn på displayet og beskjeden var at jeg måtte fylle på 1.5 liter olje. Sjekket med det samme peile pinnen som viser noe under minimum. Vil da spørre om denne type motor har tatt skade av å kjøre med for lite olje på motoren, noe som har skjedd siden forrige service og til nå? Displayet sier det fremdeles er noe tid igjen til neste service Oljen på motoren er: Mobil 1 ESP 5w-30 229.51. Kan jeg fylle på med av en kanne jeg har med Mobil Delvac XHP LE 10-40 til riktig nivå?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-11 11:25:32 +0100

Heisann - kjedelig dette. For lite olje er jo ikke så bra. Heldigvis har de fleste motorer en liten "margin" på oljenivå, så dette er neppe noen krise. Fyll på den oljen du har og framskynd oljeskiftet. Slik at du får ny og riktig olje.

Om det er slik at motoren din bruker litt olje (det er ganske vanlig), så husk å peile den jevnlig. Ha også lik / riktig olje tilgjengelig for etterfylling.

Gjør du det på denne måten så skal dette gå helt fint, tror jeg! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger