0

Kanj man gjøre ett bra kjøp på denne bilen?

spurt 2019-12-05 22:04:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har kommet over en Mercedes Benz E-klasse 2011 modell på finn.no Den har gått 445000km og de vil ha 88775kr for den. Den er nylakert, byttet frontlykktene, luftbelgene bak og radiator. EU godkjent til 2021. Det er mange som sier att den har gått alt for langt og mange sier att de går langt og er vert og kjøpe.

Det jeg lurer på er om det kan være ett godt kjøp?

Her er link til finn annonsen: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Mvh: Morgan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-07 15:08:39 +0100

Kjørelengda er sjelden det som dreper en god bil, her synes det å være snakk om en bil som har hatt en eller flere proffesjonelle eiere. Jeg vlle imldertid sjekket verkstedshistorikk grundig, og forsøkt å verifiere kjørelengden: til å være taxikjørt, er den ikke kjørt spesielt langt. En annen ting som er fornuftig å sjekke, er kvaliteten på lakkarbeidet. Her skal kvitteringene kunne gi informasjon om hvor mange arbeidstimer som er lagt ned. Ta med en bilkyndig venn! Med en pris på snaue 90' ligger bilen i et grenseland det man bør vurdere å spandere en NAF-test før kjøp. Ellers er jo bilen såpass billig at du har et netto verditap på under 50.000 om du så må hive den ved neste EU-kontroll. Holder den 2 EU-kontroller, kan du le hele veien til banken. Selger har sine ord i behold: dette er virkelig mye bil for pengene. Men vær nøkternt realist: ting KAN gå i støkker, og det koster å være kar....dette er meg bekjent en god bil på alle vis....men den er ikke av de billigste å reparere.

Når jeg ser på annonsen, er mange potensielle kostnader ivaretatt, og jeg tipper at du finner at både støtdempere, forstillingsdeler, bremsedeler er skiftet innenfor de siste 100.000 km om du sjekker historikken. Som sagt...grundig sjekk kan spare deg for overraskelser senere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar