0

Hvordan selge bilen, hvis man ikke vil selge den selv?

spurt 2019-12-05 07:27:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann. Jeg har en far som har planer om å kjøpe ny bil. Problemet blir at der vi har planer om å kjøpe bilen, ikke vil ta Opel Zafiraen imot som innbyttebil. De anbefalte oss derfor for å selge den privat. Dette blir litt vanskelig for det å selge bilen privat er noe pappa ikke har lyst til mtp. at han ikke er komfortabel me å selge den selv. Lurer i den forbindelse på om du har noen tips til hvordan vi kan bli kvitt den gamle bilen (samtidig som vi ikke taper for mye på den), men som også ikke tar for lang tid.

Vhs

Helleik Bruleite :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-05 17:02:01 +0200

Nettbil.no er en virksomhet som skryter veldig av seg selv i reklamen. Om det fungerer, er en helt annen ting, men her er reklamen: https://www.nettbil.no/#/

Banker/Forsikringselskaper har også fiks-feridige mapper med det du trenger av informasjon for å selge bilen, naturlig nok har også NAF sin versjon, her: https://www.naf.no/kjop-og-salg/trygt...

Dersom det dreier seg om en relativt ny bil med en viss verdi, kan et altnertiv være å ta en NAF-test og selge bilen med en kontrakt som viser til denne testen: da har man normalt sett oppfylt lovens krav til dette med "feil og mangler". Om din far har økonomi til det, kjøper han bilen han vil ha, selvfølgelig forlanger han en fair rabatt når han ikke har innbytte, så kan dere selge den fine Zafiraen etter nyttår. Dette er jo en praktisk og feiende flott familiebil, så den forblir neppe usolgt. Elelrs er det ikke uvanlig at forhandlere sier "nei" til å ta inn biler som er eldre enn 5 år, altså garantitiden, altnernativt gir et skambud. Det er så enkelt som at forhandlerne skal tjene penger, da må de beregne seg en klekkelig margin for å dekke inn eventuelt garantiansvar.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar