0

Audi a6 2007-2008 mod!

spurt 2019-12-03 20:37:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Sitter å vurderer å kjøpe meg Audi a6 2007-2008 mod. Spessielt en jeg liker, den har gått 240 000km... Er det noe jeg bør bekymre meg over? Det står at den har fulgt service jevnlig... Pluss denne bilen er importert fra Tyskland i 2010! Hva tanker har du rundt dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-04 12:23:15 +0200

Audi A6 er gilde biler, både med benziner og dieselmotorer. Enkelte motorversjoner har dog gitt eierne problemer, bla benzinere med spennende ojeforbruk. Mhp diesel kler bilen V6 bedre enn en 2 liter TDI....A6 er ingen lettvekter. Automatkassene har også gitt spennede problemer opp gjennom årene, det har blitt meg fortalt at regelmessig oljeskift er mer enn viktig. Det er også kjekt med Quattro på en bil som ellers tenderer til å bli verdens største kjelke på glatta :-)

Kjørelengden er ikke spesielt lang, men sjekk historikken nøye, det er gjort på 5 minutter å endre speedometerstand...i Tyskland kjører man lenger enn langt, spesielt proffesjonelle brukere kan logge veldig, veldig mange kilometer. Siden Norge er et attraktivt marked med forholdsvis høye priser på bruktbiler. er det fristende å skrelle av et par-tre hundre tusen kilometer. Om en bil har gått en halv mille med en proffesjonell bruker er det sjelden problematisk å overta bilen, men da skal det reflekteres i prisen.

Du bør i tillegg sjekke det vanlige: spesielt kritisk er registerreimskifte og oljeskift / filterbytte, min subjektive oppfatning er at dette ikke under noen omsendighet må overstige 30.000 km. Å kjøre etter "longlife" intervallene er dårlig karma! I tillegg er det dette med eventuell automatkasse, oljeskift er alfa og omega for et langt og lykkelig liv for girkassa! Når du er i gang, sjekker du også for eventuelle ekstraordinære reparasjoner....og ved 240.000 km....bør demperne være byttet iallefall en gang. Kjøper du en A6 med luftfjøring....be aware...det er spennede og dyre greier!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar