0

Golf 7 eller Octavia 2014+

spurt 2019-12-02 03:11:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Det ble plutselig vanskelig å velge..🤔 kan du hjelpe meg å velge Benny..? Golf 7 med 2.0tdi 4motion eller Octavia 14+mod med samme drivlinje..? Octavia har endel utstyr som ikke golf har, f.eks. el bakluke, varmetråder i frontrute og oftere el innleggbare speil. Hvilken bil er mest pålitelig å rimeligst å eie..? Og hvorfor er octavia som er størst, 70 kilo lettere enn golf..? Hilsen Geir Sjølie (pendler 150 km tur/retur jobb).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-03 00:11:20 +0200

Prøvekjør begge....ellers har da også Golf innleggbare speil. Uavhengig av det andre utstyret, vær ops på at det primært er denne "alltrack"versjonen av Golf 7 som er levert med DSG...mens Ocativa er levert med DSG i alle versjonene av bilen. Noen synes Alltrack er "fin" men smaken er som baken, jeg synes all denne svarte plasten blir malplassert. Jeg mener jo at kombinasjonen 4WD, DSG og adaptiv cruisekontroll er en skikkelig "høydare", likeledes er dieselvarmer kjekt å ha. Den STORE infotainmentskjermen er forøvrige det eneste som duger - den likke versjonen som er levert på enkelte biler, er så liten og fomlete at den er meget nær ubrukelig. Ellers mener jeg at dette med el bakluke og varmetråder i frontruta vel er den minste grunnen til å kjøpe Octavia :-) Som sagt, prøvekjør begge, og med din pendling....DSG og adaptiv cruise er gull verdt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar