0

Tesla og reklamasjoner?

spurt 2019-11-27 10:25:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Vurderer å kjøpe ny eller nyere brukt Tesla X. Virker som ein kjempebil, god plass og mykje krefter. Kjører Toyota no. Dersom det er noko feil på bilen min, fikser de det raskt på Toyota verkstedet. Er det slik med feil og reklamasjoner på Tesla også. Dersom det viser seg at det er feil på elektronikk eller td. knepping i styringa/bærearmene framme, kan jeg kjøre bilen rett til Tesla verksted og få ordnet bilen på nokre dager? Det er frykt for problemer rundt verksted/oppfølging/reklamasjoner som har hittil skremt meg vekk fra Tesla. Er frykten ubegrunnet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-27 11:19:05 +0200

Akkurat på de punktene du nevner er jo Toyota helt suverene, så du er godt vant.

Tesla har heldigvis tatt grep om dette nå - så det er mye bedre. All service, vedlikehold og reparasjoner bestilles via appen. Det er eneste måte. Ventetiden varierer noe, fra ett par dager og opp til et par uker. Litt avhengig av hvor i verden du er. Så de begynner å få dette på skinner nå.

Men de er ikke på Toyota-nivå. Dit kommer de vel kanskje ikke heller ...

Ellers er jeg ikke redd for å anbefale Tesla, mange skrekkhistorier til tross. Mitt inntrykk er at langt de fleste er godt fornøyde med bilene sine. Men de historiene hører man ikke om i media.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar