0

Golf 1,6 plus

spurt 2019-11-24 18:56:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har kjørt flyttelass i 2 dager,da plutselig airbaglampen startet å lyse. Har jeg kanskje kommet borti noe ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-24 21:48:59 +0200

Du skirver ikke hvilken airbampe det gjelder...den som du ser et kort øyeblikk når du vrir om nøkkelen for å starte bilen, eller den som du ser et kort øyeblikk i midten av dashbordet som skal sladre om du har SLÅTT AV airbag for passasjersetet. Er det FØRSTNEVNTE, har det vært en feil knyttet til en eller flere airbags....er du heldig, er det bare å resette en warning vha diagnoseverktøy. Kommer warningen igjen...vel...da har du en permanent feil som må utbedres.

Som oftest vil imildertid slike feil være forårsaket av f.ex kondens ved temperatursvingninger og derav følgende endret motstand i en krets. Dette tolker overvåkningen som en feil, det skal du gjøres oppmerkosom på....derfor lyser den. Kontakt et autorisert verksted for å sjekke det opp snarest.

I det andre tilfellet...altså denne lampa midt på dshbordet...skal du normalt sett ha vridd om en form for "nøkkelbtyter", den er plassert litt her og der på forskjellige modeller. Dette ville du nok ha husket om du hadde vært borti den....det skjer neppe ved en "dult". Du finner mer om denne bryteren i bilens instruksjonsbok.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar