0

Feilkode i display etter batteribytte

spurt 2019-11-21 10:42:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg gikk tom for batteri på min Golf 1.2 2015 modell, og fikk hjelp til å starte med startkabler. Batteriet var helt dødt så satte inn et nytt. Nå vises det Rekkevidde i displayet, denne teller ned fra 600 km og er på 480 nå. Det er bilde av besinpumpe ved siden av. Har prøvd å fylle full tank men meldingen blir ikke borte. Har du noe tips til hva jeg kan gjøre, eller må jeg på et verksted å nullstille feilmeldingen kanskje? Tusen takk for svar. Mvh Cathrine

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-23 16:50:38 +0100

Meldingen du beskriver, er ikke en feilmelding, men en status fra kjørecomputeren. Sjekk instruksjonsboka, der finner du ut hvilken type informasjon som kan vises i displayet på din bil, og hvordan du scroller gjennom disse valgene. Meldingen blir ikke borte om du fyller tanken uten at du scroller, men den skal oppdatere rekkvidden.

Om så ikke skjer, ville jeg sagt at "noe" har hengst seg. En annen mulighet er selvølgelig at deler av bilens elektronikk har fått en overspeningspuls når startkablene ble satt på. Det oppstår uhyre lett overspenninger når du tar startkabler av og på, og har ikke startkablene noen som helst beskyttelse mot dette, ja da kan det gå ut over elektronikken i din bil. Det er to ting som kan gjøres her, men ingen av dem er "gjør det selv": sjekke feilkoder og status med dertil egnet utstyr...og eventuelt resette fra diagnoseverktøyet. Jeg mener det skal være mulig. Men ofte kan det være nødvendig å koble fra batteriet og koble det til igjen - elektronikkens veier er uransakelige, det enkle er ofte det beste. Dog skal man vite hva man gjør: at dette problemet oppsto når du brukte startkabler, viser hvor lite som skal til for at det kan gå galt.

Om du ikke har et godt forhold til et tredjepartsverksted eller andre i nabolaget som kan se på feilkoder mv uten at det koster altfor mye, er det ingen vei utenom en tur til merkeverkstedet. Møllergruppens verksteder tar typisk 400 kroner eller mer bare for å koble til diagnoseverktøyet, så vær forberedt på et par tuisenlapper for prosedyren over. Ja, det kan være elektronikk som må skiftes, men ta et problem av gangen, det kan fort gå bra!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger