0

Hvilken elbil skal jeg velge?

spurt 2019-11-16 13:43:03 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann Benny! Kjører i dag en 2012mod Leaf med 135 000km på telleren. Vært velsignet med «gratis» bilhold de siste 2 årene jeg har eid den. Rekkevidden holder akkurat i det daglige men er ofte på lengre turer og kjedelig å måtte stoppe ofte for å lade..

Jeg har lest meg opp på flere tester, prøvekjørt biler og har nå funnet en elbil jeg liker godt. Nemlig Renault Zoe 40kwh. Den er både billig i bruktmarkedet, er relativt ny og med utrolig god rekkevidde! Men spørsmålet er, hvor driftsikker er nå denne snertne franske elbilen? Er det et godt kjøp? Eller burde jeg se mer bort på en brukt Hyundai Ioniq som koster mer og har kortere rekkevidde eller den nye e-up! ? Har nok prøvekjørt de aller fleste elbiler som er på markedet men ingenting slår prisen og rekkevidden som Zoe har å tilby.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-18 19:08:46 +0200

Jeg har dessverre et kjøremønster som er mer diesel enn elbil, men øverst på min liste over elbiler jeg kunne tenkt meg (om jeg ennå hadde vært i jobb og hatt noenogtyvetusen pendler-kilometer å avskrive elbilen på) , står E-Golf og Zoe. Jeg mener å vite at Zoe også har hjemmelader inkludert i prisen, det ser jeg som et kjempepluss. Mhp kvalitet og driftsikkerhet tenderer jeg til å tenke at Zoe tar innersvingen på mange andre, Renault / Nissan har jo en ikke ubetydelig erfaring med både konvensjonelle biler og elbiler. Dessuten...uten å gå i dybden og henge ut "noen"......Renault har meg bekjent god styring på både logistikk og grei tilgjengelighet på verkstedstjenester. The bottom line er at Zoe nok er enklere enn flere konkurrenter, men det enkle har sine fordeler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar