0

Understellsbehandling

spurt 2019-11-15 12:12:34 +0200

Hei Benny! :)

Åssen understellsbehandling bør jeg gå for på min V70 2007 modell?

Er Rust Check virkelig den beste ?

Mvh Alf Kristian.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-18 19:21:53 +0200

Hvorvidt det ene eller andre er "det beste", er i første rekke et spørsmål om måten jobben med understellsbehanldingen blir utført på. Det finnes mange som konkurrere på pris, men det er lite poeng i å spare en tusenlapp når dekslene under bilen ikke blir demontert og understellsbeskyttelsen blir sprøyta utenpå dekslene. Et annet moment som er viktig er at dreneringshull og ventilasjonshull ikke tettes igjen av "godstoff".

Bilen må også tørke skikkelig mellom vask og rens av understellet og påføring av beskyttelsen....mange slarver...denne jobben SKAL kreve to dager....det er IKKE for moro skyld. Du skriver ikke hvor du bor, en svært seriøs aktør er Handeland Antirust på Ueland i Rogaland. Firmaet får kunder fra fjern og nær, jeg har brukt dem gjennom flere tiår. De bruker Mercasol, det er et stoff som normalt sett ikke skaper problemer verken for fabrikkbehandlingen eller garantien.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar