0

Hvilken familiebil trenger vi?

spurt 2019-11-14 09:38:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi er et par som nå snart får en liten datter. Vi trenger derfor en familiebil. Vi har sett for oss et budsjett på ca 70 000kr +/-. Vi ønsker svært gjerne en sikker bil som det nødvendigvis ikke blir mye utgifter på. Vi kommer til å kjøre litt mellom Bergen og Skien grunnet familie og ønsker derfor en bil som er ok på fjellet og eventuelt glatten. Hvilke biltyper anbefaler du og gjerne hvilke årsmodell? Vi har sett på Toyota avensis, Volvo Volvo V70 og Mazda 6.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-18 23:11:46 +0200

Se gjerne på Skoda Octavia også....finnes som både sedan og stasjonsvogn. Biler fra før generasjonskiftet i 2013 er billigere og helt greie, men den nye generasjonen har økt sikkerhet og flere forbedringer. Blant de som ellers nevnes, bør man ha i bakhodet av Toyota Avensis på ingen måte er feilfri, den må sjekkes grundig om man vil unngå overraskelser: som med alle andre biler. Det gjelder også Volvo V70, dette er en noe dyrere bil, derved ender man lett opp med en bruktbil som er både to og tre år eldre enn de andre som er nevnt her, gitt samme pris.

Mazda 6 er outsideren her, det er en bil som ikke er spesielt populær i det norske markedet. Det reflekteres også i lavere bruktpriser, derved kan man få mye godt for pengene. The bottom line er at med 70.000 snakker vi uansett om biler med såpass mange år på veien at rust kan være et potensielt problem. Igjem det er grundig sjekk som gjelder. Har bilen "fersk" understellsbehandling, bør det foreligge en historikk som verifiserer at dette ikke er noe som er gjort rett før salget....det er ikke noe nytt at enkelte får hastverk med å hive tectyl på rusta :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar