0

Automatkassehavari

spurt 2019-11-12 17:44:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har en 1,4l Astra fra 2011, bilen har gått litt under 100000 og nå har automatgirkassa gått. Det er snakk om en overhaling til rundt 50000. Jeg hadde bilen til hovedservice fredag og mekaniker mistenkte da en lekkasje fra simerring til veivaksel og drivaksel, og det ble tørket vekk olje. De mente jeg skulle kjøre bilen og komme tilbake ved en senere anledning for å sjekke evt lekkasje. Påfølgende mandag havarerte jeg uten forvarsel og hele kassa har altså gått. Har jeg en klagesak til verkstedet? Er det sammenheng mellom mistanken om lekkasjen og havariet? Og hva tenker du om å klage til garantiavdeling selv om garantien har utgått? Har jeg noen sjanse?

Mvh Marianne Svendsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-15 11:55:46 +0200

Hei Marianne. Veldig kjedelig sak dette. Dyrt er det også. Jeg regner med at de sjekker automatoljen på servicen? Den har neppe gått tom. Da ville du sett store oljeflekker der den har stått, vil jeg tro.

For meg er det umulig å si noe om årsaken til havariet her. Det kan ha en sammenheng med oljelekkasjen, men behøver det absolutt ikke. Jeg er vel, kanskje, redd for det siste ... Skiftet verkstedet olje og filter på girkassen din når bilen var på service. Da kan du definitivt ha en klagesak. Noe kan ha gått galt da. et er nok ditt eneste håp her.

Har de bare peilet oljen og funnet dette i orden skal du nok slite med å få noen til å ta ansvaret her. Da er jeg er nok litt redd for at du må ta dette på kontoen "shit happends". Nå slike kjedelige ting skjer så vil vi gjerne ha noe / noen å skylde på. Som regel sliter vi med å finne det.

Selv om bilen din ikke har gått langt, så er jeg redd du kan skyte en lang pil etter noen garanti her. Brutalt - men sant.

Det du må gjøre er å ta kontakt med verkstedet for å sjekke hva de gjorde med automatkassa på service. Så må du ta det derfra.

Ønsker deg masse lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar