0

Kjøp av brukt Elbil.

spurt 2019-11-11 20:42:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann! Er på tanken å bytte ut min dieselbil i en Elbil. Sitter på Finn.no å sikler litt på brukte Tesla Model S, da dei har vært en drøm siden dei kom. Ser etter en bil til maks 450.000kr, helst ikke eldre enn 2015 modell og med så mye utstyr som mulig. Kjekt med litt "motor" også, men da blir det fort høg km.stand og høgere pris, så ikke ett must. Hva tror du om å kjøpe en sann bil brukt? Usikker på kordan dei er å eige når garantien f.eks er gått ut... Mvh Litt Usikker Ålesunder.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-18 23:32:52 +0200

Vurder ditt bilbehov og kjøremønster nøye...og vær også bevisst ditt behov for mobilitet. Om du f.ex har lang arbeidsvei uten kollektivtilbud og kan risikere å måtte på jobb H24/7, er ikke nødvendigvis verken elbil generelt eller Tesla spesielt det rette for deg. Tesla har fremdeles markedets dårligste kundestøtte i form av verkstedstjenester og tilgang på deler. Uavhengig av hva man måtte mene om dette, problemstillingen bilr ikke mindre av å overta en bil som er kjørt lenger enn langt og har null fabrikk-garanti igjen....da får du f.ex ikke fri leiebil uten videre ved lange verkstedsopphold.

Uavhengig av dette, mulighet for å innstallere hjemmelader er en absolutt bør-ha for de fleste.

I ditt sted ville jeg også vurdert restverdien i dieselbilen du allerede har: om rett nok bor du et sted der dieselbiler burde være lettsolgte, men får du for lite igjen....er det et åpent spørsmål om det ikke vil være lønnsomt å beholde den noen år til og bruke den som et rent fremkomstmiddel.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar