0

RS2 1995, 380.000km

spurt 2019-11-11 17:38:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hallo, Ser ofte gjennom dine råd og sider og synes det er den beste bilsiden i Norge! Som gammel Audi-fan og spesielt 5er fan er RS2 en veldig spesiell bil (har kjørt S4, S6 A6 med 2,7T og har nå en Imola gul RS4 Sedan med keramiske bremser). Det står en til salgs for 140på Ålgård og bor sjøl på Sola. Finnkode 162030650 Som prosjekt synes jeg dette er topp men er det for mange fallgruver, er det for mye usikkert? Har kjenninger som både fraråder og som synes det er spennende. Selger sier den ikke starter pga flatt batteri og at den brukte litt olje før den ble parkert. Må jo få starthjelp og få gang på den iallfall. Men de selges for over 500`i Europa og nå. Så verdi på en origianlbil er det ingenting å si på. Skulle se på den i dag men frosten stoppet det. Skal se imrg kveld. Noen tips eller råd og anbefalinger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-19 11:46:41 +0200

Way too much for et prosjekt som med sikkerhet vil være svært ressurskrevende og meget raskt sprenge alle budsjettrammer. Glem heller ikke at det også nedover i Europa er slik at utropspris i en tilfeldig annonse og hva bilene faktisk omsettes for, er to vidt forskjellige ting. Om du har romslig økonomi og ressurser et par hakk over en vanlig hobbymekaniker, og kan ta noen år til hjelp, kan du få en kjekk hobbybil. Om tanken er å "investere" og tjene penger innenfor en begrenset tidshorisont, er dette et risikabelt prosjekt. Selvfølgelig er det spennende, men det er jo en grunn til at selger ikke engang gidder å trylle frem strøm for å starte bilen om det er et så "gjevt" prosjekt som han forsøker å gi inntrykk av gjennom prisen. Ellers bør du se på bilen med et ruteark i handa...før opp ting alt som må gjøres noe med og en omtrentlig kostnad...du vil garantert få et par aha-opplevelser underveis :-) Prut til du er blå i trynet om du vil ha denne bilen, og husk, det er IKKE rasjonering på verken gode, ferdige biler eller gode prosjekter der ute! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar