0

Dodge avenger 2008

spurt 2019-11-06 22:08:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Skal kjøpe en brukt bil men er kresen på utsende men falt veldig for dodge avenger 2008 modellen men ser at det ikke er mange av den er det en go bil eller en bil man burde unngå

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-19 16:17:00 +0200

Å kjøpe amerikansk kan ha sin pris, både i form av deletilgang og biler som er designet etter andre kriterier enn det vi er vant til i Europa. Den aktuelle bilen har imidlertid som oftest en dieselmotor fra VW under panseret, slik jeg forstår det hadde man lenge den f.d pumpedysemotoren på 140 hk under panseret. Denne er jo grei nok, og bruktprisene på disse bilene ligger såvidt lavt at du kan kjøpe en og ha den en stund uten å tape for mye penger. Nå er utseendet en greie som varierer med hvem man spør, Jeg ser at Avenger er veldig typisk nyere Dodge, ser større ut enn den er, og i Norge skiller den seg ut. Dagens biler skal jo enten se ut som en såpekasse på stylter (SUv) eller et såpestykke, altså med tendenser til runde og myke former. Om målet er å eie noe annerledes, er Dodge Avenger et spennende alternativ. Men jeg ville nok kanskje satt meg ned og tenkt nøye etter, om det ikke kunne være greit med litt andre gode egenskaper også. En amerikansk bil vil eksempelvis ofte være mer vektet på komfort på lange, rette veier enn presise kjøreegenskaper.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar