0

For mye el-bil fokus

spurt 2019-10-28 11:33:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg registrerer et enormt elbil fokus blant norske motorjournalister med mindre og mindre fokus på kvalitet, praktiske løsninger og utstyr. De fleste artikler handler om rekkevidde, leveringstider og ladehastigheter. Er det egentlig dette den norske bilkjøper og interessent bryr seg mest om? Norge er mer enn bare sentrale østlandet og jeg må si at jeg er lei alt miljøfokus og bompengesnakk. Er nordmenn på vei til å miste bilinteresse - eller er det bare tanken på å ha en Tesla utenfor den faste kaffe-stopp plassen som trigger folk til å gå i en saueflokk å handle det samme som naboene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-28 11:52:51 +0200

Du har helt rett i at det er et enormt elbil-fokus om dagen. Slik har det vært de siste to tre årene. Her er jo, som du vet Norge veldig langt framme, og enkelte stor bilimportører sier at de innen 2025 kun skal selge elektrifiserte modeller. Det er ikke så lenge til.

Vi ser også at når vi inviteres til å delta på billanseringer, så dropper enkelte norske importører bensin / dieselbilene, de selger jo ikke noe allikevel, og vi kjører bare elbil-variantene. Verden er i tydelig endring. Vi motorjournalister har jo stort sett bilfabrikanter og importører som "kilder" og pressemeldingene vi får derfra. Fokuset er mer enn tydelig. Det er elektrifisering som prioriteres. Man kan like det eller ei ...

Vi i Brooom snakker jo en del om dette. Det er viktig for oss å formidle nyhetene. Gjør vi ikke det svikter vi leserne våre. Men ikke all liker nyhetene - slik er det bare. Men når det er sagt - så forsøker vi også å formidle en del andre ting. Ingen andre skriver så mye om bruktbil som oss. Det skal vi fortsette med.

Vi har jo også denne "Spør Benny-splaten" som i liten grad handler om elbiler. Og vi skriver da også om andre bilnyheter som vi mener er av interesse.

Den nylige testen av BMW M340i er ett eksempel. Test av nye BMW X6 i M50d-utgave kommer og i dag har vi en sak på gammel VW Transporter. Jeg har også lagd klar en mimre-sak på VW Golf MK1 som kommer snart.

Vi forsøker å favne bredt og å ha en god miks. Men jeg ser absolutt hva du mener... Håper uansett at du følger med oss videre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2019-10-28 11:33:21 +0200

Sett: 84 ganger

Sist oppdatert: Oct 28 '19