0

Når skal du kvitte deg med Teslaen...?

spurt 2019-10-25 10:16:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg leser din spalte jevnlig, og klapper i hendene...du har en sjelden kombinasjon av kunnskkap og evne til å skrive på en enkel og likefrem måte. Det som bekymrer meg, er at du visstnok ennå har denne Teslaen....som vi vet, er det ikke helt ufarlig å kjøre Tesla. Derav spørsmålet: når skal du kvitte deg med denne farlige bilen...? Vi vil jo ikke miste den beste i Broom-teamet :-) Se ellers DENNE...den foreløbig siste i en uendelig rekke med "hendelser" der Tesla er involvert: https://www.rt.com/usa/471711-tesla-c...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-25 10:40:07 +0200

He, he... Takk for fine ord. Det varmer! Som gutter flest tenker jeg stadig vekk på min neste bil og men surrer, tenker og drømmer. Akkurat nå er en Porsche 997 4S som er lengst framme i hjernebarken.

Men med mitt budsjett snakker vi om en bil som er 10 åer eller eldre ... Bytte bort en to år gamme bil som har gått 30.000 km. og som har garanti, mot en 10-12 år gammel som har gått 100.000 ++ km, er svinedyr å reparere og uten garanti. Er det smart? Ikke sikker - men lysten er der.

Dessuten har jeg jo billig-Audien min. Den skal snart på EU-kontroll og det blir nok være – eller ikke være, for dens del.

Dessuten har jeg en del småting som jeg gjerne skulle gjort med gammel-Volvoen min før vinteren også...

Konklusjon: Det tenkes mye og handles ikke like mye. Vi få se hva høsten og vinteren bringer!

Ha en fin helg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar