0

Vannlekasje i flett ny renault Zoe

spurt 2019-10-11 06:55:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg er en frustrert Zoe eier på grunn av evig lekkasje inn i bilen. Det startet da bilen va 2 dage gammel da dryppet det vann inn via føre døren å ned på mitt lår. Jeg kontaktet Renault på Forus Stavanger å de skiftet en dør liste å de sa at det kommer litt vann in når du åpner å lukker dørene. Jeg blev da skeptisk til dette men bil skade avdelingen var sikker på at dette ikke er noe problem på disse biler. Ok dette er i og for så vidt litt logikk i selv om at i de 40 år jeg har hatt biler er dette den første hvor det er designet in at det skal dryppe unn i bilen hver gang en åpner å lukker dørene på bilen. Videre sto det plutselig vann i bunnen av bilen inn med bilen igjen å bil skade avdelingen hvor de sa at det var en drenering som var tett å efter en uke fikk jeg bilen igjen fint ut tørket å uten dugging av vinduene. Så i går var den gal igjen kjørte hjem fra jobb i regnvær å det drypper livlig fra begge frem dørene å ned på instrument panelet og på passasjer siden ned i bunnen av bilen.
Renault unnskylder seg med at det er vanskelig å finne vannlekkasjer på bil og det er jeg 100% enig i men siden dette er en bil som så vidt er blitt et år gammen mener jeg at Renault bør ta seg sammen å ta tak i dette problem med denne bil. Hvordan skal jeg og hvor lenge skal en holde på med reklamasjon på denne type feil på ny bilen ? Når er det nokk og hva rettigheter har en? Nu skal bilen på verksted igjen neste uke for å fikse vann lekkasjene men hva gjør jeg hvis bilen ikke blir tett å vannet fortsette å dryppe fra taket kan jeg forlange at de bytter bilen ut eller kan en få pengene tilbake?
Blir det neste at Renault Zoe bilen kommer med ekstra utstyr med enten regnklær eller en tett bil ? Jeg har fra før en Renault Twizy å den skal det regne inn i men denne nye Zoe bør efter min mening holde tett selv når det regner og når en kjøre i bilen når det regner det er vel derfor en kjøre bil med tak. Ellers er jeg en rimelig fornøyd med bilen den er helt grei å kjøre fra A til B selv om dette langt ifra er en høg standart bil (For å si det politisk korrekt).
MVH En frustrert Zoe eier, A Just

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-11 10:32:29 +0200

Æsj... Kjedelig sak dette. Og bare for sikkerhets skyld: Nei - det skal ikke komme vann inn i bilen, når dørene er lukket. Det sier seg vel selv.

Selger (Renault) har krav på å utbedre skaden. Klarer de ikke det innen rimelig tid, og etter X-antall forsøk, så kan du ha krav på å heve kjøpet. Du har kjøpt en vare som ikke fungerer etter hensikten og som det er noe feil på.

De har rett i at vannlekkasjer kan være noe skikkelig herk å finne ut av. Men etter ett år forstår jeg godt at tålmodigheten din begynner å ebbe ut.

Om du føler at du måter veggen her, så ta gjerne kontakt med jurister i enten KNA eller NAF for videre hjelp.

Håper det ordener seg og at du blir fornøyd. Mitt inntrykk er at folk flest er veldig fornøyde med sin Zoe.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar