0

Er det verdt det og kjøpe den og fikse feilene?

spurt 2019-10-01 19:16:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har kommet over en Mercedes Benz E-klasse 2012 modell på finn.no som blir tvangs solgt på auksjon hvor minstepris er 63775kr. Den har gått over 535000km og alle servicene er fulgt tett opp Det må byttes alt av bremser på bilen, hjullagrene framme og lykktene må justeres. Bilen er for lav fram og bak. Og felgene og dekkene er ikke godkjent

Det jeg lurer på er om det er verdt det og kjøpe den og fikse feilene?

Her er link til finn annonsen https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Mvh: Morgan Moe-Juusola

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-02 10:27:34 +0100

Ja - her kan man gjøre gode kjøp. Er bilen hel, pen, rustfri og grei ellers og i teknisk god stand, så kan det lønne seg.

Husk at denne prisen er start-pris. Den kan fort bli en god del dyrere. Mitt forsalg er at du setter opp et budsjett på hva påkosten her vil koste deg. Ta litt godt i, og inklusive arbeide om du må sette det bort. Slike ting blir alltid dyrere enn man tror.

Så får du plusse denne påkosten på kjøpesummen og sammenlikne med tilsvarende biler. Fikser du og ordener mye selv og kjøper billige deler - så kan det bli lønnsomt. Må du sette bort jobben, så blir det neppe god butikk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar