0

Bytte leaf'en og lanceren i El-SUV 4x4

spurt 2019-10-01 12:11:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en Mitsubishi Lancer 09-modell, og samboeren min har en Leaf 2015. Lanceren ble brukt som pendlerbil (ca.10 mil til dagen) frem til vi i sommer flyttet nærmere begge sin jobb, og inn mot sentrum. Nå står stort sett Lanceren på tunet uten å bli brukt, mens vi sammen bruker Leaf'en til og fra jobb. Vi klarer oss derfor egentlig med en bil, men problemet er at Leaf'en ikke har rekkevidde til å ta oss tur-retur mine foreldre eller til svigers (ca. 1 time kjøring til begge), eller til hytta (3 timer over Haukeli og opp til Hovden). Samtidig vil jeg ikke selge Leaf'en og bare bruke Lanceren, både på grunn av miljø- og økonomihensyn.

Vi vurderer derfor å kvitte oss med begge bilene, og heller skaffe oss en elektrisk SUV med bra rekkevidde. Fortrinnsvis ønsker jeg også firhjulstrekk, men da blir alternativene få og dyre. Jeg har sett litt på E-niro og Hyundai Kona, men førstnevnte har lang venteliste og sistnevnte lite bagasjerom. Fortrinnsvis ser jeg for meg en bil med rekkevidde på minst 35 mil, og med plass til barnevogn for eventuell familieforøkelse.

Mitt spørsmål er derfor: Finnes det en bil som oppfyller kravene og som ikke koster over ca. 450.000, eller er det eventuelt biler som lanserers i løpet av de neste par årene som kunne vært aktuelle? Dersom den "perfekte" bilen ligger i lanseringskalenderen og blir tilgjengelig om to-tre år, vil jeg mye heller vente på dette enn å kjøpe en mellomting.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-02 10:33:59 +0100

Heisann - dette var nøye gjennomtenkt og fornuftig reflektert!

Det kommer mye nytt innen elbil de neste årene. Problemet er at jeg ikke kjenner til hverken pris eller rekkevidde enda. Men Skoda sin Vision iV kan være et alternativ. VWs kommende SUV det samme. Volvo XC40 kommer også som elbil, men plassen blir kanskje litt snau? Ford har også en elbil-SUV på trappene. Ha litt is i magen og vent noen måneder til om så tror jeg utvalget vil være både større og mer kjent, blir mitt råd her. For i 1. halvår i 2020 vil det skje mye.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

2 følgere

Statistikk

Spurt: 2019-10-01 12:11:55 +0100

Sett: 86 ganger

Sist oppdatert: Oct 02 '19