0

Bilen humper når jeg kjører!

spurt 2019-09-30 11:17:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har et problem med bilen min. Den «humper» når jeg kjører. Har ikke slitte dekk og har nettopp byttet dempere og fjører framme og bak på bilen, i håp om at dette var problemet da de var slitt. Har også byttet bremser framme da det var kast i ene skiva. Men det humper fortsatt.

Jeg prøvde søke litt på nett og fikk nesten en klump i halsen da jeg så det kunne være automatkassa som gjør dette, og at denne kunne være på vei til og ryke. Jeg fant heller ingen andre feil som kunne gi samme symptomer. Kanskje du har noen svar som koster mindre enn en automatgirkasse?

Mvh Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-04 10:53:06 +0200

Vanskelig å si noe om dette uten å ha kjørt bilen. Jeg tipper at det kanskje er kast i en felg, eller et dekk som ikke er helt rundt mer. Det kan skje.

Sett på vinterhjul og prøv igjen.

Har du sjekket drivverket? Mellomaksel, oppheng til denne, drivaksler etc. Det er mange potensielle feilkilder her. Jeg har mine tvil om at det er girkassa ... Selv om det kan være det også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar