0

Elektrisk vindu i bakluka åpner seg "hele" tiden.

spurt 2019-09-22 20:44:23 +0100

anonym bruker

Anonym

BMW 320 E46 touring, 2002 modell. Den elektriske bakluka åpner seg selv støtt og stadig, både under kjøring og ved parkering. Hvordan kan dette fikses???? Noe jeg kan gjøre selv????? Lyset kommer på, og jeg er ofte fri for støm. Svar mottas med takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-25 14:55:57 +0100

Hei! Jeg har hatt samme utfordringer på 5-serie stasjonsvogn. Gitt at du har samme problemstilling, ligger feilen i de elektriske ledningene som går ut fra taket og over i hengslene på bakluken. Ja - vi snakker om ødelagte ledninger som ikke tåler mekanisk bevegelse over tid - i form av åpning og lukking. Det du antakelig opplever er "overledning" - At strømmen på de ulike ledningene "jordslutter" (pluss i ledningene til minus i karosseriet. Det er en litt omstendelig jobb å rette. Du må demontere høyttalerne i taket for å få aksess der, samt demontere spoiler/deksel på topp av glassruten, samt demontere også den. Hengsel til glasset er spent opp med fjær - Vær forsiktig der! Lykke til! Henning

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar