0

Volvo 850 st.v. -94 mod. 2,5ltr, automat

spurt 2019-09-08 21:17:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har vært og er plaget med at det kommer vann i bilen når det regner. Det er på venstre side foran ved torpedoveggen. Jeg har hatt løs og løftet på sikringsboksen i motorrommet men kunne ikke se noe unormalt. Frontruten tror jeg ikke lekker ? Så jeg famler litt i blinde,. Lurer på om de har noen tips ? Jeg legger aviser i ett kjør under gulvteppet for å trekke opp vannet og vil ikke ha muggel under teppet. Veldig ekkelt å ha dette. Mvh Kåre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-09 10:21:11 +0200

Hei Kåre - nei, slik skal det ikke være.

Det er veldig nærliggende å tenke frontrute her. Det er ofte der det lekker - uansett bilmerke. Jeg vet at det på noen slike Volvoer som du har også kan lekke fra en varmeapparat-kanal, eller en drenering som er tett.

Det er ikke så enkelt å finne ut av dette, men legg deg med hode nede ved pedalene (Nei - den liggestillingen er ikke veldig behagelig...) med en lommelykt og få noen til å dusje bilen din med vann fra en hageslange. Da bør du kunne se hvor det kommer. Om du har Aircondition på bilen din, så dannes det en del mer kondens. Det kan også være en feil med dreneringen har, eller dreneringen fra takluka, om din bil har det.

Du er helt sikker på at det ikke er frostvæske som kommer inn - men bare vann? Om det er frostvæske så kan det lekke fra varmeapparatkrana (Vanlig Volvo-feil...) eller fra selve registeret. Det kan være litt vrient å finne ut av dette, men trøsten er at selv reparasjonen ofte er ganske enkel. Smart å gjør noe med dette nå før høstværet setter inn for fullt.

Lykke til med tett bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar