0

Byttet nytt batteri, men bilen hadde problemer med å starte

spurt 2019-09-07 16:51:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg lurer veldig på en ting.. jeg har en Volkswagen Tiguan 4x4 2010 modell, med automatgir og jeg var hos kjæresten min forrige helg, da problemet startet. Forrige lørdag så skulle vi på butikken, når jeg da låste opp bilen med sentralllåsen, så begynte handsfree touch adapteren å lyse og lage sånn "dut dut" lyd, med 2 sekunders mellomrom.. tenkte ikke på det akk da, men søndag samme helga, så ville ikke bilen låse seg opp, annet enn manuelt.. og når jeg da fikk låst den opp og skulle starte, var det helt dødt... ingenting skjedde... så en nabo av kjæresten måtte hjelpe meg å få start på bilen med startkabler... mandag og tirsdag var alt normalt, men så skjedde det samme problemet på onsdagen.. jeg fikk ikke start på bilen.. Så måtte ringe viking å få dem til å hjelpe meg å få strøm på bilen, de sa til meg da at jeg burde kjøre 1 time for å slippe å risikere at jeg fikk problemer igjen.. jeg vurderte utifra den beskjeden jeg fikk at jeg ville bytte batteri på bilen, før å slippe samme problemet igjen.. Så da gjorde jeg det.. måtte ut med 1225 kr for nytt batteri..., men nå i dag (rundt kl 12:45) skulle jeg starte bilen igjen, fordi en venninne av meg skulle låne bilen, men til tross for at jeg har byttet batteri for 3 dager siden, ville ikke bilen starte... Det kom bare en sånn slags "tikkelyd" når jeg slo på tenninga.. og i og med at jeg akk har vært på verkstedet med den å akk byttet batteri, så vil jeg ikke ut med flerfoldige 1000 kr for å fikse det som evt er feil med den.. jeg merka også igjen den "pipelyden" fra handsfreen i bilen og blinking når jeg låste opp bilen i dag... kan det være den som tapper strøm? Det er en adaptiv toutchskjerm handsfree som er koblet til mobilen min via Bluetooth når jeg slår på tenninga... kan den tappe bilen tom for strøm? Hvordan kan dette evt fikses uten at det koster meg flerfoldig tusen? Skal på ferie i 14 dager, neste lørdag, så har rett og slett ikke råd til å ut med flere tusenlapper denne mnd her....

Mvh June Kristiansen (fortvilet bileier)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-09 10:32:35 +0100

Hei June. Kjedelig å høre at bilen slår seg vrang når det passer som dårligst. Men slik er det noen ganger. Kan det være Murphys lov?

Det er tydelig at bilen din mister strømmen. Det kan være flere årsaker til dette. Det kan være alt i fra en dårlig kontakt eller jording til at noe står på, eller "henger" og trekker strøm. Det siste er ganske enkelt å måle ut.

Det kan også være dynamoen din som ikke lader som den skal. Det kan også være noe feil med selve startmotoren, men slik du forklarer dette, så tror jeg ikke det denne gangen.

Jeg er redd du ikke har noe annet velg enn å stikke innom et verksted for å finne ut av dette. Så får vi bare krysse fingrene for at løsningen ikke er for dyr. Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2019-09-07 16:51:22 +0100

Sett: 64 ganger

Sist oppdatert: Sep 09 '19