0

Rust på undersiden av bil

spurt 2019-09-06 10:03:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har rust på undersiden av Audi Q7-serie 2, som har gått 35 000km.

Det meste av det som ikke er av aluminium er rødt av rust. Ser ikke ut som at bilen har rustbeskyttelse ut over vanlig lakk. Det er også rust på festepunkter til bremserør og bensintank, noe jeg også synes er betenkelig.

Bilen er regelmessig vasket, lakkbehandlet og vedlikeholdt etter beste evne.

Som forbruker og en som bryr meg om å ta vare på bilen blir jeg veldig overrasket over dette. Det er litt vanskelig å forstå at det importeres biler til Norge i praksis uten nødvendig rustbeskyttelse.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-06 10:54:49 +0200

Heisann - skjønner godt at du blir litt bekymret her. Det høres ikke hyggelig ut, selv om det neppe er noe farlig i første omgang.

Det er vanskelig for meg å gi noe konkret råd her - uten å ha sett bilen. Jeg ville nok tatt den til en forhandler og lagt dette fram og å fått de til å ta en titt / gi en uttalelse. Kan det være grunnlag for garanti / reklamasjon?

Sør for å få alt skriftlig og ta godt vare på det, om det skulle bli en sak senere. Evt. en uttalelse fra NAF el. lign kan også være på sin plass.

Ett alternativ er en behandling med lanolin rustbeskyttelse. Den får mye skryt og skal være bra. Den kan også brukes der det allerede er brunt. Det koster så klart noe, men kan være en god investering om du planlegger å ha denne bilen i noen år. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar