0

Skoda Roomster et bra kjøp

spurt 2019-09-06 04:41:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Sett på en Skoda roomster som har godt 55000, 2007 1,9 TDi mod selges for 58000 lurte på om dette var noe og sats på ? Bilen har hvert på NAF test men har bare fått sluttresultatet av selger. Eneste feilen der jeg stusset litt på var at den viste periodiske feil motor styring, infosystemer under full systemskan vet ikke helt hva det betyr. Vet at bilen har hatt feil på Esp men det var fikset. Så håper på positivt svar på om dette er en bil og satse på 😊 hilsen Håkon og på forhånd takk 😊

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-06 10:32:12 +0200

Jepp - dette er en enkel, kurant og grei bil, som gir mye bil for pengene. Slik sett er den slett ikke dum.

NAF-test er bra! Du må få hele rapporten. Sjekk også servicehistorikk og hvordan det ligger an med bytte av registerreim. Det er en ganske dyr jobb.

Har bilen ryggesensorer bak er feil på disse ganske vanlig. Det samme er feil på (helt svart) radiodisplay når det er kaldt.

Sjekk også bremsene nøye. Rust på bremseskiver er veldig vanlig - særlig bak. Det er ikke den store utgiften tross alt, men verdt å sjekke allikevel.

Plassen i Roomster er svært god med tanke på bilstørrelsen. Interiøret er litt enkelt og den har en del innvendig støy. Pluss for høyt baksete, slik at evt. barn ser godt ut. Alt i alt en billig og fornuftig bil. Slik som Skoda alltid er.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar