0

Pickup Hva skal man velge?

spurt 2019-09-04 10:11:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg er på utkikk etter en pickup men blir ikke helt klok på hva jeg skal velge. Bilen skal brukes til å trekke henger, campingvogn og dykketurer så manuelt gir og høy hengervekt er viktige faktorer. Vurderer Isuzu D-max, Toyota hilux, Ford ragner, Mitsubishi L200 eller Nissan navara. Sist nevnte har jeg lest nye om at ramma knekker så den er jeg litt redd for å kjøpe. Ser etter bil fra 2010 og nyere med en maks pris på 250000,-

Mvh Rune

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-04 10:29:03 +0200

Det høres definitivt ut som pickup kan være riktig biltype for deg. Men disse bilene holder seg nesten skummelt godt i pris. I alle fall de litt nyere som ikke har gått for langt og som her litt utstyr. Toyota HiLux blir jo liksom aldri feil. Om man ikke skal ha amerikansk, så er denne billegenden lett å foreslå. Den blir førstevalget mitt. Men - der er, som nevnt, nesten skummelt dyre. Selv eldre eksemplarer. Synd men, sant.

Som nummer to, er jeg nesten like tydelig på D-Max fra Isuzu, som også er gode biler, For Ranger her begynt å selge bra de siste årene - de eldre er jeg litt mer usikker på.

L200 er en litt glemt bil her og kan kanskje være en outsider som gir deg mye og god bil for pengene. Ellers å er jo VW Amarok heller ingen dum bil.

Let opp en fin bil i god teknisk stand og sjekk den nøye før kjøp, med NAF-test el. lign, blir mitt råd når du er på biljakt!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar