Volvo med rust - hvordan fikse det bra?

spurt 2019-08-03 10:21:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg har en Volvo XC70, 2012-modell, som jeg er veldig fornøyd med. Det har forsåvidt vært noen problemer som ble fikset under garanti, og den har jo den klassiske XC70-arven med å ha litt kort levetid på slitedeler, men det kan jeg leve med da jeg skifter det meste selv og dermed koster det ikke så mye. Til min bruk er det en ekstremt praktisk og god bil som jeg ikke vet hva jeg skal erstatte med når dagen kommer, og da kommer jeg til poenget her: jeg vil gjøre alt jeg kan for at den skal holde lenge.

Og her kommer dette med rust inn. Det er begynnende overflaterust i karosseri i hjulbrønnene, under plastdekslene - dette vet jeg hva jeg skal gjøre med. Men, et par av dørhengslene foran ruster veldig mye og jeg er redd dørene skal dette av en dag. Se bilde her: https://ibb.co/bJGYnHR . Hva skal jeg gjøre med dette? Finnes det verksteder som kan fikse dette på en bra måte så det holder? Det ser kronglete ut, og jeg vil ikke ta i det selv.

Basert på erfaring har jeg null tro på at forhandler eller Volvo har lyst til å ta noe som helst ansvar her, jeg vil bare ha det fikset så jeg kan ha bilen lenge. Ellers har jeg tenkt å begynne å behandle understellet med lanolin hos Funderud antirust - har veldig god erfaring med dette!

Veldig takknemlig for svar!

Mvh Jon Bråten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett