0

Mercedes-Benz CLA fornuftig?

spurt 2019-08-02 09:36:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg er på jakt etter min andre bil. 22år og har akkurat solgt min første bil. Det var en 07 modell 320I. Veldig fornøyd, men er nå på jakt etter en litt nyere bil. Har sett mye i det siste på Mercedes-Benz CLA. Er litt skeptisk da de fleste på bruktbilmarkedet til en Ok pris er ofte en 1,6 liter med 122 hester. For meg er det ikke sånn at det må være en bensin, men er det noen svakheter eller ulemper med de ulike motorene denne bilen leveres med. Ser at 2,2 liter Diesel motoren står tungt i bruktbilmarkedet. Bør jeg holde meg unna. Hva tenker du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-08-02 10:48:13 +0100

Jeg tenker at om det er bensin eller diesel ikke er så viktig. Det som er viktig er at du finner en bil som du føler passer deg, med tanke på fargekombinasjon, kilometerstand, utstyr etc. En slik bil som du får god magefølelse av og som du føler er "din" allerede før du får kjøpt den.

Ingen av disse motorene er spesielt dårlige eller har noen store svakheter. Det som er viktig er god- helst helt komplett - servicehistorikk og at du tar en litt nøye sjekk av bilen før du handler. Gjerne en NAF-test eller lignende.

Lykke til med jakten på fin bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar