0

Rustdannelse på bil

spurt 2019-07-11 08:21:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har en 2015 model Ford Kuga 2,0 TDCI med automatkasse som er nær ved å runde 100k.

Da jeg vasket bilen i dag ble jeg rimelig overrasket. På nedsiden av alle dørene på bilen, på innsiden helt nederst i falsen (mot kanalen når døren er åpen), ser jeg mulig rustdannelse. Dette i form av "stjerner eller rosetter" i lakken. Det ser ikke ut til å ha gjennomrustet, men at det er noe på gang er vel hevet over enhver tvil.

Bilen som er nær ved å runde 100000 km nærmer seg også enden av garantien. Bilen som snaret er 4,5 år gammel skulle og burde vel ikke ha dette problemet. Bilen er velholdt over disse årene.

Jeg er redd at forhandler kanskje ikke vil være på min side. Hva anbefaler du meg å gjøre? Jeg vil jo gjerne ha dette utbedret, og er av den oppfatning av at forhandler bør ordne dette, og dette haster selvfølgelig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-07-12 10:48:13 +0200

Heisann! Jeg forstår godt din bekymring her.

Men det er veldig vanskelig for meg å si noe om dette, uten å ha sett det selv. Er det som du sier tydelige rustangrep så er dette noe du bør ta med forhandler, eller importør så fort som mulig. Få vasket bilen litt nøye før du viser den fram

Jeg tror det er viktig at du legger fram dette på en saklig og rolig måte, og at du er konkret og tydelig. Når du ikke fram i første omgang, så må du ta det videre skriftlig slik at du har dokumentasjon.

Ford er dessverre ett av de bilmerkene som er kjent for å ruste litt fortsatt.
Vi får håpe at dette ordner seg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar