0

Er M4 noe bil å satse på?

spurt 2019-07-07 16:03:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, ser på bmw m4 og lurer på om det er en bil som vil falle fort i verdi? Siden ny 3 serie nå har blitt lansert så vil det vel ta litt tid før m3 blir lansert, og kanskje lengre tid til en m4 er lansert? Så disse vil vel kanskje holde seg i verdi en stund. Har eventuelt tenkt til å bare ha den ett år eller to.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-07-12 11:18:05 +0200

Heisann! BMW M4 er en kjempetøff bil med masse kjøreglede. Jeg skjønner godt at du har lyst på en slik!

Ut fra spørsmålet ditt klarer jeg ikke å tolke om du mener helt ny eller litt brukt, derfor må svaret bli litt generelt.

M4 er en typisk nisjemodell. Ofte har disse ofte høyere verditap enn "bredere" bilmodeller. Ofte, men ikke alltid. Biler som dette vil gjerne også falle mer i verdi når det kommer en helt ny modell. Mange kjøpere er godt over gjennomsnittet opptatt av å ha "siste nytt". Og da blir forrige generasjon fort oppfattet som litt gammel.

Ny koster M4 nå fra 1.009.000 kroner - før utstyr. Det betyr at du fort havner et sted mellom 1,2 og 1,3 millioner kroner. Å kjøpe en slik bil og ha den i ett eller to år, er dessverre oppskriften på maksimalt verditap. Det er de første årene en bilmodell taper seg mest. Her snakker vi fort om noen hundre tusen kroner i året på en M4.

Tidlige biler fra 2015 får du nå fra i overkant av 500.000 kroner. Det gir en pekepinn på verditapet. Det finnes faktisk en god del av disse i bruktmarkedet, så det er mulig å være litt kresen.

Ut fra et økonomisk perspektiv, kan nok det smarteste være å kjøpe en bil som er rundt to år gammel. Har du den i to år selv, kan du selge den videre med fortsatt nybilgaranti. Det gir ekstra trygghet for kjøper og bør også bety en god del for verdien på bilen, kontra et eksemplar som ikke har nybilgaranti.

Før du eventuelt kjøper brukt M4 må du sjekke godt, selv om det er snakk om nyere bil. Servicehistorikk, kilometerstand, antall eiere og oppfølging underveis er viktig. Det er også en klar fordel om den ikke har vært banekjørt hver helg...

Dette er biler som appellerer til entusiaster, derfor er det også viktig at alt stemmer i forhold til utstyr, farge og felger/dekk.

Finner du en fin bil til riktig pris, er M4 helt klart et kjøp jeg anbefaler!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar